SRB söker biträdande jurist och trainee

SRB Advokat är en affärsjuridisk boutiquebyrå med inriktning mot alternativa investeringar, private equity och M&A. Vi använder juridiken för att tillhandahålla förstklassig affärsmässig rådgivning till våra klienter inom våra respektive specialistområden.

Vi fortsätter att växa och söker därför en biträdande jurist samt en trainee till vår verksamhet inom alternativa investeringar. Majoriteten av våra klienter är stora nordiska institutionella investerare och våra ärenden är ofta av internationell karaktär.

Vi har startat boutiquebyrå eftersom vi är förvissade om att klientens bästa kan åstadkommas med mer affärsnytta genom stark specialisering, mindre team och hög senior närvaro.

Är du den vi söker?

Är du ambitiös, självständig, positiv, pragmatisk, mycket kvalitetsmedveten och van att hantera höga krav? Gillar du pulsen i stora transaktioner? Hugger du i när det behövs och strävar du efter att ständigt utvecklas? Skriver du riktigt bra och obehindrat på svenska och engelska?

Vi ser gärna att du har goda studieresultat samt, vad avser den biträdande juristen, har 2-5 års arbetslivserfarenhet, företrädesvis i form av tingsmeritering och arbete inom alternativa investeringar, M&A eller finansiering på affärsrättslig advokatbyrå.

Vad vi erbjuder

Som en del av teamet inom alternativa investeringar arbetar du självständigt men i grupp och alltid nära Frida. Vi uppmuntrar tidig klientkontakt och ansvarstagande. Vi är i uppbyggnadsfas, vilket betyder att det är korta steg från idé till handling och att alla anställda är engagerade i byråns utveckling och framtid. Vi sitter i vackra nyrenoverade lokaler i Sjömansinstitutets hus vid Slussen med härlig utsikt över Stockholm.

Ansökningsprocessen

Om du tror att du är rätt person är du välkommen att skicka in en ansökan med personligt brev, CV, vitsord och referenser samt betygsutdrag senast den 15 september 2018 till Frida och Kristina på mejl: frida.sander@srbadvokat.se och kristina.lemke@srbadvokat.se.