Sander Renström Berg Advokat erbjuder uppsatspraktik VT 2019

Sander Renström Berg Advokat är en affärsjuridisk advokatbyrå specialiserad inom alternativa investeringar, private equity och M&A. Majoriteten av våra klienter är stora nordiska institutionella investerare och ärendena är ofta av internationell karaktär. Vi sitter i vackra nyrenoverade lokaler i Sjömansinstitutets hus vid Slussen med härlig utsikt över Stockholm.

Det är positivt om du har ett intresse för våra ämnesområden men framförallt söker vi dig som vill visa att du har något att tillföra en professionell affärsjuridisk advokatbyrå. Som praktikant kommer du att bistå våra jurister inom verksamhetsområdena alternativa investeringar och private equity och få arbetsuppgifter att tillse på egen hand. Vi eftersöker noggrannhet, ambition, självständighet och ansvarstagande i arbetet, oavsett uppgiftens karaktär.

Praktiken sker under 10 veckor med start under VT 2019 enligt överenskommelse. Finansiering sker genom studiemedel då praktiken är oavlönad.

Eventuella frågor och ansökan i form av personligt brev, CV, betyg och övriga relevanta handlingar skickas till johanna.gunnarsson@srbadvokat.se och kristina.lemke@srbadvokat.se.

Tillsättning sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt.